Истинска жена

За жената, бидейки извадка от групата на нежния пол, се предполага пряко да е обвързана с думи и словосъчетания, които, изричайки ги на глас, мъжете да се пренасят в един свят, изпълнен с блаженство и удоволствия.
„Черната дантела, копринено-нежната кожа, кадифената ръкавица, блясъкът в палавия поглед, лукавата усмивка, червеното червило, къдриците, падащи като водопад, грижливо поддържаните коси и кожа, изрядният маникюр, нежните ласки и лековитият допир, мълчаливото прикриване, талантливото съблазняване, сладките приказки, плавните движения, добре премерената дистанция, оформеното тяло, тънката талия, мръсното подсъзнание, красивите украшения“…

Едновременно с това жената е и сила. Тя брани съществата, които обича, на ринга на живота. Можеш да я видиш как тренира кикбокс, служи в армията, ходи на мисии в Близкия Изток, шофира като професионалист, играе футбол, работи наравно с мъжа си и т.н.
Само жената може от обикновена сграда да сътвори истински и уютен дом, от мъж, който е на дъното, да направи преуспял, мъжествен, силен, уважаван и богат екземпляр.. Но тя може и да го съсипе! Със замах, дори без думи..
Женската сила се проявява в умението да търпиш, докато настъпи моментът, в който да нанесеш съкрушителния удар и да си тръгнеш най-безцеремонно. Това е да можеш да мълчиш в момент на ярост, докато не дойде моментът да отговориш с действия. Умението да отстъпиш, за да обърнеш крайния резултат в своя полза.
Да си жена е изкуство, талант, дарба, който всеки ден трябва да се тренира..
Да си истинска жена се преценява не по това колко мъже успя да впечатлиш днес, не по броя на мразещите те от твоя пол, а по броя на хората, покрай които минаваш гордо, а те безмълвно си казват „Да, тя си струва всяко усилие!“
Радослава Милева

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: